Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – PrivateAutoLeasen.nl

Laatst bijgewerkt op 01-10-2023

Welkom bij PrivateAutoLeasen.nl. Deze website is bedoeld om informatie te verstrekken over private lease auto’s en maakt gebruik van vergelijkingssoftware geleverd door Daisycon om toegang te bieden tot private lease aanbiedingen van gerenommeerde Nederlandse leasemaatschappijen. We raden je aan om deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je gebruik maakt van onze diensten. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden.

  1. Gebruik van de Website

1.1. Toegang tot en gebruik van PrivateAutoLeasen.nl is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij zijn geen aanbieder van private lease auto’s, maar verschaffen slechts informatie en vergelijkingen over private lease aanbiedingen van derden.

1.2. Hoewel we ons best doen om de verstrekte informatie zo accuraat mogelijk te houden, kunnen we niet garanderen dat alle informatie op onze website volledig up-to-date en foutloos is. Je dient altijd de specifieke voorwaarden en details van de leasemaatschappijen te controleren voordat je een beslissing neemt.

1.3. We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken.

  1. Vergelijkingssoftware van Daisycon

2.1. Onze website maakt gebruik van vergelijkingssoftware geleverd door Daisycon om toegang te bieden tot private lease aanbiedingen van derden. Het gebruik van deze software is onderhevig aan de voorwaarden en privacybeleid van Daisycon. Door gebruik te maken van de vergelijkingssoftware ga je akkoord met deze voorwaarden en het privacybeleid van Daisycon.

  1. Aansprakelijkheid

3.1. PrivateAutoLeasen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of ongemak die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die hierin wordt verstrekt.

3.2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid van de private lease aanbiedingen van derden die worden gepresenteerd via onze vergelijkingssoftware.

  1. Privacy

4.1. We respecteren je privacy en hanteren een strikt privacybeleid. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

  1. Intellectuele Eigendom

5.1. Alle inhoud en materialen op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en software, zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

  1. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

6.1. Deze Algemene Voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden herzien en bijgewerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op wijzigingen. Het gebruik van de website na eventuele wijzigingen betekent jouw acceptatie van de herziene Algemene Voorwaarden.

  1. Contact

7.1. Als je vragen of opmerkingen hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Bedankt voor het bezoeken van PrivateAutoLeasen.nl. Wij hopen dat je de informatie en vergelijkingen op onze website nuttig vindt.